kinderfeestjes bij oplage 12

Je kijkt er al maanden naar uit, je verjaardag! Altijd een bijzondere dag die je ook samen met vrienden wilt vieren. Een perfecte dag om een feestje te bouwen!

Bij Oplage12 kun je uit veel verschillende soorten feesten kiezen. Hieronder zie je een overzicht van feestjes die wij regelmatig mogen vieren. Zit er niets tussen voor jou? Informeer even bij ons. Er is nog veel meer mogelijk! Wij denken bijvoorbeeld heel graag met je mee rondom een bepaalde thema. Ook hebben wij een aantal verhuurkisten, vol met alle materialen, en duidelijke instructies om van jouw feestje een groot succes te maken.

Alle feestjes (muv de verhuurkisten) zijn inclusief ranja,alle materialen en een kleine attentie voor de jarige.

Voor kinderen vanaf 4 jaar die het leuk vinden om dingen te maken, knutselen en creatief bezig te zijn!

Er zijn veel mogelijkheden! Mocht je zelf een idee hebben van wat je zou willen, dan staan wij hier natuurlijk voor open. Om het ietsjes makkelijker te maken vind je hieronder een overzicht van feestjes die wij regelmatig mogen verzorgen.

Alle feestjes (m.u.v de verhuurkisten) zijn inclusief alle materialen, ranja, iets lekkers en een kleine attentie voor de jarige.

Bij sommige feestjes is het mogelijk om tegen een meerprijs het feestje wat uit te breiden.

Wij gaan ervan uit dat er bij een kinderfeestje altijd minimaal één volwassen begeleider aanwezig is (moeder/vader.. enz).

Wij hebben plek voor maximaal 8 kinderen. Afhankelijk van de activiteit kan het zijn dat er meer of minder kinderen mee kunnen doen. Dit in verband met de technieken en het materiaal dat gebruikt wordt.

Mocht je toch héééél graag met meerdere kinderen willen komen, dan hebben wij de mogelijkheid om uit te wijken naar een zaaltje bij café Het Wapen van Liempde in Liempde.In dit geval zullen de genuttigde consumpties helaas voor eigen rekening zijn.

Wij werken ook nauw samen met Eetcafe De Deugniet in Boxtel. De feestjes bij de Deugniet worden volledig verzorgd aangeboden (incl drinken, eten en zelfs eventueel vervoer naar huis in een échte discobusje!).

De kosten zijn per activiteit verschillend. Deze staan bij alle feestjes vermeld alsook de hoeveelheid tijd die wij per feestje uittrekken. Voorop staat dat alle kinderen hun ‘projectje’ af hebben kunnen maken en een fijne middag hebben gehad!

Sommige feestjes zijn ook voor een meerprijs uit te breiden!

Nee. Bij Oplage12 kunnen jullie niet eten. Wel snoepen, dat wel  😉

Er zijn wel verschillende mogelijkheden in de korte nabijheid van Oplage12. Zo is er een friettent, een leuke pannenkoekhuis (met een speelparadijsje incl ballenbak) en een pizzatent binnen loopafstand! Wij verwijzen jullie graag naar een van hun voor een maaltijd.

Een andere mogelijkheid is om het feestje bij Eetcafe De Deugniet in Boxtel te vieren. Daar zijn de feestjes als compleet pakket te boeken – incl. de workshop, drinken, eten en zelfs evt vervoer naar huis met de discobus!

Wat leuk dat je enthousiast bent! Je kunt nu contact opnemen met Oplage12 door middel van een berichtje te sturen naar oplage12@gmail.com of gebruik maken van de ‘contact’pagina op deze site.

Hopelijk tot snel!

Soorten kinderfeestjes

Hieronder zie je een aantal van de soorten kinderfeestjes. Heb je nog vragen of suggesties? Wij horen ze graag! Hopelijk tot snel!