Workshops

Ben je op zoek naar een creatieve uitdaging? Of een leuke avond creatief bezig zijn met vriendinnen? Of kom je liever alleen?

Je hoeft geen creatief talent te zijn of zelfs ervaring te hebben met de materialen. Stap voor stap wordt je begeleid tijdens de workshops om jouw creativiteit tot uiting te brengen

Voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met verschillende creatieve vormen en een gezellige avond of dag wil beleven.

Er zijn veel mogelijkheden! Mocht je zelf een idee hebben van wat je zou willen, dan sta ik hier natuurlijk voor open. Om het ietsjes makkelijker te maken vind je hieronder een overzicht van workshops die ik regelmatig mag verzorgen.

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee en  iets lekkers.

Dit is afhankelijk van welke workshop. Dit in verband met de nodige ruimte, maar ook de mate van begeleiding. Er worden regelmatig ook zogenaamde inloopworkshops geregeld waar jij je alleen of met een aantal vriendinnen voor op kan geven. Ben je met een groepje, dan kun je ook in overleg een datum plannen voor een workshop naar keuze.

Bij het onderstaande overzichtje van workshops, wordt er bij iedere workshop vermeld wat het minimale en het maximale deelnemers is.

De kosten zijn per activiteit verschillend. Deze staan bij alleworkshops vermeld alsook de hoeveelheid tijd die wij per feestje uittrekken. Voorop staat dat alle iedereen hun ‘projectje’ af heeft kunnen maken en een fijne avond heeft gehad!

Nee. Bij Oplage12 kunnen jullie niet eten. Wel snoepen, dat wel  😉

Er zijn wel verschillende mogelijkheden in de korte nabijheid van Oplage12. Zo is er een friettent, een leuke pannenkoekhuis en een pizzatent binnen loopafstand! Wij verwijzen jullie graag naar een van hun voor een maaltijd.

Een andere mogelijkheid is om de workshop bij Eetcafe De Deugniet in Boxtel te vieren. Daar zijneen aantal workshops als compleet pakket te boeken – incl. de workshop, drinken, eten en zelfs evt vervoer naar huis met de discobus!

Wat leuk dat je enthousiast bent! Je kunt nu contact opnemen met Oplage12 door middel van een berichtje te sturen naar oplage12@gmail.com of gebruik maken van de ‘contact’ pagina op deze site.

Hopelijk tot snel!