Knutsel Club

Creatief bezig zijn is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! Zo leer je oplossingsgericht te werken en ook ‘outside the box’ denken. Omdat er steeds minder scholen zijn die handenarbeid aanbieden en ouders het ook al heel druk hebben zonder met hun kinderen te knutselen doet Oplage12 dit graag voor jullie!

Momenteel ziet onze knutsel club er even anders uit door het coronavirus. We zijn voorlopig gedwongen om op afstand te knutselen. Maar daar hebben wij iets op gevonden!

Als je lid bent van de Oplage12 Knutsel Club krijg je een kant en klare pakket thuis geleverd (Liempde & Boxtel) met alle materialen die je nodig hebt en een duidelijke handleiding! Iedere twee weken een leuk pakket op je deurmat, hoe leuk is dat! Maar omdat het toch soms zo kan zijn dat je iets niet snapt of ik de handleiding niet duidelijk genoeg heb gemaakt, is er ook eens in de twee weken de mogelijkheid om online vragen te stellen zodat je weer verder kunt. Alle details hierover volgen bij je definitieve inschrijving.

Hoe werkt het?

Bij jouw inschrijving geef je onder andere jouw adres, leeftijd en naam door. Wil je meer over jezelf vertellen? Graag! Denk aan lieveling kleur(en), hobby’s, huisdieren enz. Hoe beter ik je leer kennen, hoe leuker!

Als je ingeschreven bent hoef je eigenlijk niets te doen behalve je mail (of die van je ouders) in de gaten te houden. Je krijgt namelijk eerst een bevestigen van jouw inschrijving vis de mail 😉

Voor welke leeftijd zijn de knutsels gericht? De meeste knutsels zijn gericht op kinderen van 8 en ouder. Mocht een knutsel echt té moeilijk zijn voor de jongere knutselaars onder ons, dan wordt er een ander (op maat gemaakte) knutselpakket aangeboden. Vergeet bij je inschrijving niet om je leeftijd door te geven, dan zorgen wij voor de rest 🙂

Wat zijn de kosten?

3 maanden : €45 (6 pakketen)

6 maanden: €90 (12 pakketen)

Na de coronacrisis zijn jullie natuurlijk van harte welkom in ons nieuwe (die wordt nu gebouwd) atelier in Liempde.