Feestkisten

Geen zin om de deur uit te gaan tijdens jouw feestje? Geen probleem!

Bij Oplage12 hebben we een aantal verhuurkisten propvol leuke feestjes. Van materialen tot een duidelijke handleiding, alles wat je nodig hebt om jouw feestje te doen slagen. Ook ideaal nu tijdens de coronacrisis om buiten tóch op een veilige manier een kinderfeestje te kunnen houden. In ieder kist vind je ook wat tips om jouw feestje zo veilig mogelijk te kunnen geven tijdens deze corona tijden.

Het is ook mogelijk om tijdens deze feestjes via videobellen contact te hebben met Oplage12.

Hoe werkt het? Laat even weten via een mailtje naar oplage12@gmail.com of via het contact formulier welke feestkist je zou willen huren. Voor welke datum en voor welke hoeveelheid kinderen. Wij checken dan of deze kist op die datum nog beschikbaar is en nemen snel contact op met jullie met alle verdere informatie.

Momenteel kun je kiezen tussen de onderstaande kisten:

  • Slijm maken 

Hier maken de kinderen twee verschillende soorten slijm – een ‘gewone’ en een ‘fluffy’ slijm ,die ze op geur en kleur mogen brengen. Ook zijn er extra’s in de kist zoals foam balletjes, en glitter. Alle benodigdheden inclusief een duidelijke handleiding, kommen, roerlepels en luchtdichte doosjes zitten in de  kist.

kosten: €12,50p.p.

  • Proefjes!

Wetenschap in een kist! Met een duidelijke handleiding maken de kinderen kennis met allerlei leuke proefjes. Sommige zullen ze helemaal zelf doen en anderen zijn meer demonstraties die door de jarige worden gedaan 🙂

Wat gaan ze maken? onder andere olifanten tandpasta, een schiet wedstrijd, ballonnen op een heel speciale manier opblazen,een ster en zelfs ook een stuiterbal!

kosten: €15,50 p.p.

Dit feestje is eventueel ook uit te breiden met:

het maken van haargel  (meerprijs €4,50 p.p.)

zelf een ijsje maken  zonder ijsmachine! –  (meerprijs €3,50 p.p.)

  • Taart versieren

Stap voor stap gaan jullie een taartje snijden, vullen, bekleden met fondant en versieren.  Bestel minimaal een week van tevoren de hoeveelheid taartjes die je nodig hebt. Deze kun je één dag voor het feestje bij Oplage12 ophalen samen met de feestkist. Sommige ingrediënten zullen in de koelkast bewaard moeten worden. Wees hierop voorbereid! Zijn er kinderen met allergieën? Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn.

kosten: €15 p.p.

  • (Ibiza) armbandjes maken

Hou jij van kleur en Bling Bling? Dan is dit het feestje voor jou! Tijdens dit feestje mogen jullie een aantal armbandjes maken (ongeveer 5 pp), helemaal in je eigen stijl! Er zijn allerlei gekleurde kralen en hippe bedeltjes waar je uit kunt kiezen. Met een stap voor stap handleiding leer je verschillende soorten armbanden maken en ook hoe je een verstelbare knoop maakt! Ook leuk om armbandjes voor je BFF te maken.

kosten:€12,50 p.p.